Risau

Hari tu masa kandungan 4week ++ saya ada buat scan kat klinik swasta, tapi masa tu xda apa² lg kantung pun x nampak apakan lagi janim?, doktor suruh datang lagi 2 minggu, isnin ni genap 8 minggu kandungan nak buat buku pink tapi dalam hati sentiasa risau, think positive pun tetap ada perasaan risau, harap baby sehat ja dlm perut ni??

1 Balas

sama mcm sy dulu.. tapi masa dkter suruh repeat scan tu da 9w.. ok la da dgr heartbeat..