Ade Effect Ker?

Hari tu doc kk ada bg ubat keputihan nie, tp utk 1x pggunaan jer..sampel keputihan dah amik, result pon ok. Skrg keputihan tu ada plk dah.. Boleh ker kite beli kt farmasi dan guna ubt tu? Ade effect pape x?

Ade Effect Ker?
1 Balas

Ni ubat antibiotics kalo pregnant better la mnta kat dokt... Sya byk kali guna ni sbb kputihan skjap je hilang lps tu ade blk tp smua dokt yg bg... jom join group mumy sharing blh share ape sja psl pregnancy,baby,pantang or borakΒ²... Yg penting for women only ya...https://chat.whatsapp.com/Hw06s0iMcYJLI3nkFZENUv