Anak Syurga Mama

Hari nie saya dah disahkan completely miscarriage.. Mlm tdi asalnyer keluar darah beketul than pagi janin jatuh bersama kantungnyer sekali.. Doc ckp dah meninggal dlm. Perut ketika usia 6 weeks.. Pttlah rasa sakit kat breatsllst dah hilng.. Awal2 preggy smpi 8 week mmg x de alahan langsung.. Doakan saya kuat n semoga allah izinkan rahim saya berpenghuni lagi lepas nie.. Insyallah..nak tnye ibu2 start bile kita boleh mkn asid folic..untuk rancang kehamilan seterusnye.. Skrg saya kena berpantang 2 minggu..tdi doc buat urine tesg katanya urine saya negative spttnyer 2 minggu masih positive after miscarriage.. Ada sape2 experience mcm nie.. Tq for sharing ❤️

2 Balas

Sy dlu abis pantang 2 mnggu trus mkn asid folik.. In Shaa Allah nnti ad rezeki len plak utk sis...