Peluang untuk preg?

Hari nie hari kedua sy subur. Tapi dua hari lepas sy dh bersama dgn suami. Kalau sy x bersama hari nie?? Ada peluang nk lekat x?? Sbb suami sy kata dia penat. Air mani pon x sempat nak refill katanya 🤭🤭 sbb dh dua hari berturut2 bersama

Peluang untuk preg?
14 Balas

tak sure la sis. kalau mmg jenis kena ikut time subur, tawakal je lah.

cuba buat pregent test 🤣🤣 sy mcm tu arituh last2 megandung rupanya haha

2y ago

hahaha..baru CD17 boleh test preg ke??

sperm bertahan 5hari awak dr tarikh awak bersama

2y ago

aamiin ya mujib. inn shaa allah mudah mudahan ada rezeki awak dn suami☺️

depends pd kualiti air mani