Bersama suami ketika mengandung

Hi mommies, nk tnya … sorry ye soalan x filter. Sy dah smpi 37 weeks tapi sepanjang pregnancy ni x pernah bersama suami. Ada nmpk tiktok dr advise suruh bersama ngan suami kerap utk melancarkan proses bersalin… sy ni dh mintak kt suami tapi dia mcm x berminat kat sy dh… ni first pregnancy sy and I’m confuse… 9 bulan ni takde apa yg berlaku antara kami..

2 Balas

Sy 3bulan pertama pregnant xbersama. Lepas pada tu sampai skrg dh 36w bersama seminggu sekali je. Ni dh hujung2 kne kerap kan org ckp. Tp xlarat😂 cuba bincang dgn suami awk ckp bagus bersama hujung2 ni bagi cepat bukaan

Mmg byk advise utk kerap bersama suami di akhir2 kehamilan.. kalau nk bersama dri awal kehamilan pun takda masalah