Bersama

Salam, maaf sbb soalan yg sy ingin tnye ade yg tk berkenan dihati... Ni soal bersama dgn suami... Betol ke kalau kite kerap bersama suami air mani kite akan kering...?? Ade yg pnh trjadi mcm sy ke?

5 Balas

Dekat mana Puan baca tu... 😅 Eloklah kerap bersama. Erat lagi kasih sayang. Lagi meransang hormone utk keluarkan rembesan air 😂 takda masalah pun Puan. Jgn cepat percaya apa yng Puan dgr dan baca.😊

Kalau waktu bersetubuh faraj kering pulak apa cerita??boleh x pakai air liur suami?adakah kalau pakai air liur suami menyababkan sukar utk hamil

5y ago

Ohh..tpi sis sy lum pernah hamil lagi,setiap kali bersetubuh terpaksa guna air liur sebab faraj kering..adakah disebabkan bersetubuh guna air liur sukar utk hamil??

Kat mana baca ni? Takde pulak fakta yg mengarut ni.

Pestime sy dgr cmni..sis bc dmne ea? 😅✌