Keguguran minggu ke 7..

Hari nie hari ke 4 sy keguguran anak pertama..tuhan je tahu feeling sy mcm mana ssh nak gambar kan..So far dah keluar semua,tapi esk g klinik untuk check klau Ada yg tertinggal..Sebelum nie g klinik scan happy sgt sebab dah dapat dengar heartbeat baby,tapi esk g klinik dalam keadaan sedih..Doa kan saya kuat ye..

1 Balas

Allahuakbar.. Salam takziah sis. In sha allah moga lepas ni Allah kurniakan sis zuriat yg sihat dan kuat.