mengandung 5minggu tapi keluar spotting brownish

as salam semua.. saya dapat tau saya preggy bila check upt.. so far tak buat scan lagi sebab terlalu awal.. tapi sepanjang tahu pregnant nie dah 2kali saya keluar spotting warna light brown.. pergi klinik doktor cakap tanda keguguran.. ada sesiapa tak pernah kena macam saya..? ???

1 Balas

Blh jd ancaman keguguran dan kmungkinan juga penempelan ke dinding rahim. Saya ada 2x pengalaman mcm ni. 22 anak cm ni. Penempelan. Lekatan janin. So, nk tahu lbh lnjut mmg perlu ke klinik dan scan tgk mcm mana...