sedih..

hari ni x tau saya nak kata mcmn..pg td saya ke klinik untuk scan tp dpt berita yg sgt sedih 15week saya dgn dia..hari ni doktor sah kan baby saya jantung x berdeyut..rs sedih sgt² ..ada x yg pernah terjd mcm saya...

1 Balas

Allahukhbar , boleh sy taw, doctor ada ckp x sbb nya? Atau puan ada makan apa2 makanan yg tajam? Puan mkn acid folic x? Maaf bertanya. Salam takziah.

4y ago

x bgthu pun cuma doktor tanya pernah jatuh ke..saya kata x pernah pun jatuh...mgkn ada hikmah disebalik kn...tp saya jd 50/50 je