Bius Full czer

hi ade x mommy2 yg czer tp bius full..td jumpa pakar OnG dgn pakar bius..diorg bgtau full bius high risk..bole mnggal juga kalau oksigen drop..sedih td blk hsptal..xsabar nk sambut baby 1st..tp dlm mase yg sama sedih sgt ..mcm da tau ajal kita bila..btway high risk sbb sy ade mslh penafasan..

2 Balas

sy full GA sbb ada mslh tulang blkg & xboleh ambil epidural / spinal. intubate sbb asma. ubat tahan sakit contraction pn sy dpt pethidine cucuk kt punggung rasa mcm masuk besi panas. masuk lb 8am, dekat pukul 12pm bru sy sedar tp masih mamai mcm hilang ingatan kejap sampai x kenal suami.. Dr bekalkan mesin morphine utk kurgkan rasa sakit lepas czer utk 24 jam.. dh masuk wad baru beransur2 ingat tp seksanya nk bgn drp katil.. skrg tgh mengandung 34w anak kedua, mmg trauma sgt kalau fikir nk czer lg sbb akn lalui benda yg sama, jd sy mmg nk fight utk normal kali ni..

saya full bius tapi saya mmg takde masalah kesihatan pape. jadi alhamdulillah semua ok. inshaAllah doa doa moga takda apa dan selamat semuanya