Hai ada x ibu yg mcm akk, akk pregnant 30week tp f/up br dpt berita sedih akk ada kanser payudara

15 Balas

Semoga kuat..sy pun ada kazen yg kena kanser limfoma stage 3 ketika hamil anak ke 3 jg..alhamdulillah skrng dia kanser survivor dan anak dia pun dah berusia 6 tahun..jngn mengalah insyallah semuanya akan baik2 sj🥰🥰

allahu.. be strong akak. semoga urusan akak dipermudahkan, diberi kesembuhan dari kanser. sy pon tengah follow up breast lump yang belum tahu status kanser or tak, now 27 weeks. doakan sy ya.☺️

semoga Allah permudahkan semua urusan Ibu2 kat sini. Diberi kesihatan yg baik ibu dan anak & dilindungi dari sebarang penyakit & kesakitan. Aamiin

Salam kak, semoga akak dan anak dlm kandungan kuat ya. Saya doakan akak dipermudahkan segala urusan amin ♥️

semoga dipermudahkan segala urusan, disegerakan kesembuhan, dikurniakan ketabahan dan kekuatan hati buat puan.

kuatkan semangat... Moga Allah permudahkan urusan, baik2 shj tanpa mudarat

Allahu . semoga akak kuat . In sha Allah baby sihat serta ibu .

semoga dpermudahkan sgala urusan akak dan semoga sembuh..

innalillahiwainnailaihiraji'un.. semoga kuat sis..

Smga d kurniakn ksmbuhn . kuat kan smngt ya kak..