Ujian

Hari ni usia kandungan sepatutnya dah 11weeks+ tp scan jd 8weeks pdhal sblum ni (1/1/20) scan msa 9weeks elok je saiz cma tak nampak heartbeat je ... Doc tak sah kan apa2 sebab sy takde simptom turun darah atau sakit perut ... Repeat scan lagi 2 minggu , tp hati sy dah mula kena redhakan seandainya belum rezeki sy lagi ... Ada tak siapa2 yg pernah alami mcm sy ?? Masih ad sinar harapan lagi ke ?? Atau klau takde , berapa lama ambil masa utk janin turun sendiri ???

1 Balas

Still ada hrpn lg sis selagi xturun drh..bykkn rehat jgn stress..mana tau ada rezeki..cuma bersiap sedia je dgn sbrg kemungkinan yg berlaku..semua ad hikmah..yg pentg jgn stress,kuat smgt demi ank ye