Hari ni sepatutnya period..

Hari ni sepatutnya period...pukul 8.30 pagi guna upt eco..naik macam ni..ada rezeki ke agaknya yer.

Hari ni sepatutnya period..
7 Balas

sy bkn nk pts kn hrapan sis,sy dh byk kali trkne dgn upt eco neh ble check sma mcm keadaan sis esk nya kua drah priod,better sis try bli yg kt farmasi pnya,sy dlu byk kali test smua naek 2line tp ble pkai claer blue -VE,klu btl tu rezeki sis alhamdulillah jga diri baek2,,sy doa kn smua nya baek2 aje ye utk sis,smoga bby dlm kndugan sihat2 aje aamin..

saya mcm sis jugak.. patutnya dh dtg period sbb period mmg normal takda delay. sy terus pegi klinik swasta nak confirm sbb sy keje berat. then doc yg akan sahkan. cuma takleh scan lagi sbb lewat period sehari kira2 baru 4 minggu kandungan..

3y ago

tapi saya guna upt eco ...harap ada rezeki

sama mcm sy hari sepatutnya dtg period check upt sbb badan rasa lain sgt..jd mcm tu la line kabur sgt..skrg dah 31 week..hehe

3y ago

saya guna yg eco...harap ada rezeki.☺️

Try pakai check kehamilan" clear blue "ye sis

*clear blue, sory typo plak😅😅

3y ago

nnt lagi 2 mnggu bru nk try..doakan saya ye

Nanti try check lagi lepas seminggu ke

nnt cek lg