positif @ tak?

kalau macam ni positif ke? sepatutnya period 8hb..hari ni la. tapi 2-3 hari ni asyik rasa loya je. baru je test upt td

positif @ tak?
34 Balas

kalau macam ni positif tak plis jawab sbb saya nak pergi klinik check mana tau ada Aamiin 🤲🥰

3y ago

Sarnida dear..pengalaman i kalo samar mcm ni kandungan baru 3-4w camtu..kalo nk g klinik utk scan for confirmation i suggest g time kandungan dah 6w tp time tu pun hanya nmpk gumplan kecik je and heartbeat dah ada time ni insyaAllah hihih..kalo nk buka buku pink di kk g ms kandungan 10-12wk ya(if kandungan xde pape masalah)

Alhamdulillah. Tahniah sis 🙂 positif dah tu.

positif tu. . klau nk pasti... buat lgi skli next week

4y ago

Alhamdulillah😍 baik awk, sy cuba lagi next week

syukur alhamdulillah . tahniah sis 💕

Positive, tahniah 👏🏻👏🏻🤗

tahniah sis. positif tu 🥰🥰

insyallah. positif. tahniah....

Tahniah sis,insyaaAllah positif tu

4y ago

Aamiin..mudah2an ye.. terima kasih awk😍

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻

4y ago

terima kasih awk😍

positif dh tu.tahniah😊