Anak Pertama

Hari ni pergi scan baby dalam perut ( 28 minggu 6 hari ) .. ? .. Doktor kata maybe baby girl ? .. so saya dah fikirkan nama untuk my first daughter .. Hana Inara, that will be her name ☺️ ... huhuhu ? tapi saya tak dapat tengok rupa baby masa scan tadi .. untung laa suami dapat tengok ? ... Doktor pun tak bagi gambar scan tu .. hmmm .. tapi takpa lah .. asalkan dah tau jantina baby .. and baby is healty .. ? ... harap baby ni akan sihat dan selamat dilahirkan nanti .. tak sabar mama nak tengok Hana .. ?

8 Balas

Nice name.. Nape awk x pesan kat suami srh dia rakam je kat hp masa dktr tgh scan.. Sy, setiap kali pegi scan suami akn rakam.. Jd kat uma boleh tgk lg sampai puas.. Hihi. ..sy pun tgh cr nama tuk baby girl sy.. Now 29weeks.. 😍

Tahniah sis 👏🏻. Paling best bila baby girl ni, boleh pakai baju sama dengan mak. Set baju mother and daughter. Anak perempuan ni pun macam kawan baik dengan mak dia. Just think about it make you so excited 🤗💕

Selalunya akan nampak comfirm jantina baby masa berapa minggu ya sis? 19 week boleh nampak dah ke?

4y ago

Tpulang dgn kedudukan bby time scan tu jg sbenarnya.. Ada yg cepat ada yg lmbat dpt tgk gender bby.. Sy haritu dpt tau gender bby time kandungan 16week.. 19 week shud be dpt tau da gender kalau bby bagi kerjasama la x tutup bahagian bwh tu time kena scan 😂

Buat scan 2d ke atau 4d? Saya pon 28mggu 6hr hari ni. Tak pergi scan lagi

Nama anak sy pun hana juga hehe HANNAH ADRIANA 🤭

Doc kata maybe? Belum confirm😂😂😂

4y ago

Btl tu..tkut nti keluar ada pistol😁

Nama anak saya Hana jga 💚😉

Nice name