stress

salam mommy... sy tgh preggy anak second.. anak first dl sy ada darah tinggi... tp dbwh kawalan.. xde gdm... skrg anak ke 2 ni first bt buku darah dh tinggi... setiap kali checkup msti smpi 4-5x nurse check bp sbb tingggi... haritu doc minta sy utk minum air gula sbb nk check sy ada kncg manis x.. smlm nurse wtsap bgtau sy ada kncg manis pulak... ahad ni kn amik bsp 4x... sy jd stress.. macamna ye klo tinggi result bsp tu? ape yg kn kawal supaya result xtinggi?

2 Balas

Saya jaga permakanan.banyakan makan buat dan benda yg khasiat.rehat pon kena cukup.jangan stress

Jaga permakanan.makan yang khasihat ,makan buah2, jangan stress,rehat kena cukup.