Ovulation lambat?

Hari ni kandungan msuk 6w5d. Ikutkan last period 9w6d. Siapa kat sni alami seperti bgni? Sy dah scan haritu dah nmpk kantung. But janin nmpk sprti samar². Nnti jmpa dctor 2 minggu lgi.

1 Balas

Macam sy jugak. Patutnya kalau ikut last period kandungan dah nak 7 8w tapi bila scan baru 4w mcm tu. Sbb period pun tak teratur sangat. So ovulation lambat jadi.

4y ago

Takpa yg penting jangan skip folic acid dan susu. In shaa Allah baby berkembang dgn sihat.