menanti kan zuriat 6tahun

Hari ni hari yg ke cd26 10dpo test upt pagi tdy dapat satu line dc ckp hari yg ke dpo 10 dah blh test upt. .t rawatan kali ni gagal belum ada zuriat lgi. .sakit ari2 sakit pinggang tegang payudara dri hari cd14 samapai lah hari ni sakit . . insyaallah suatu hari pasti akan ada ?? sahabat semua doakn sy semoga sy akan dikurniakan zuriat amin

menanti kan zuriat 6tahun
91 Balas

insyaallah sis..saya pun 6 tahun menanti..tahun ni genap 7 tahun..alhamdulillah rezeki Allah nak bagi tahun ni..saya faham.perasaan sis..pernah berada tempat yg sama..

InsyaA...Allah nak kita ni merintih/mngadu kpd-NYA n uji kesabarn kita..adakah kita pndai bersyukur..Allah ber firman hanya sedikit hamba2 ku y pndai bersyukur"

Teruskan usaha..jgn putus asa..tawakal bhgian mknan pulak..jaga makan (tinggalkan mknan/minuman bergula dan kurang mknan karbohidrat)..insyAllah dpat membsntu

terus kan ikhtiar sis. sy pun nak masuk tahun kedua kawin dh. alhamdulillah tahun ni Allah izinkan sy hamil , sy doakan lepas ni giliran sis pulak

4y ago

Amin tq sis doakn sy semoga sis dgn bby sht selalu

Sis boleh try jus ajzahah , sya dah cuba alhamdulillah skrng dah nak masuk 4 bulan .. air buah zuriat .. 0134848023 boleh untuk sya bagi tahu selebihnyaa

4y ago

Insyaallah semoga dipermudahkan urusan sis

Keep strong sis ♥️💪🏻 inshaallah sampai masanya nanti ada rezeki awak ♥️ teruskan berdoa dan usaha awak okay ♥️

Mudah mudahan Allah makbulkan doa sis. Dipermudahkan dan dipercepatkan mendapat zuriat yg sihat dan sempurna. Aamin ya rabbal alamin.

Teruskan ikhtiar dan bersabar sis ..Insyaallah , Allah akan berikan zuriat buat sis jika sudah tiba waktunya ..

4y ago

Insyaallah sis ..Aaminn..

Cuba amal jamu. Klu xde mslh kesuburan, hormon maybe prob. Hormon klu tunggang langgang mmg susah preg.

Sabar . kita tidak tahu rancangan allah kn . doa bnyk2 k . smoga awak d berikan zuriat secepatnyaa .