Brown discharge lagi...dan lagi...

Hari ni hari ke 7 ada brown discharge bile lap miss V..pening dah kepala ni risau memanjang.. ada x mommies ada experience mcm ni tp end up baby ok je smpai lahir?

1 Balas

Dulu I ada brown discharge juga, jumpa doc dia cakap stop dulu bersama suami, means no intercourse, bila dah takda darah nanti tunggu seminggu dua then it should be okay nak bersama. Tapi kalau lama keluarnya, I think you should consult a doctor.

5y ago

Insha Allah aaminnn...lama juga seminggu mcm sy skrg..