Brown discharge /spotting @12 weeks

Assalamualaikum mommies.. Pernah tak mommies dekat sini alami brown discharge masa kandungan 12 minggu? Buat masa ni discharge tak banyak and kejap ada kejap tak. Masa 10 weeks dah nampak baby dgn heartbeat. Before tht 6weeks saya kena spotting dekat 1 week juga tp bile check alhamdulillah ada heartbeat baby. Risau sbb umur pun da 43 thn plus baby ni yg kelima. Harap everything baik baik sj. Tq mommies..

2 Balas

Amin. Moga semua jalan lancar however keep alert ada je trus je gi doc sis

5y ago

Itula tgh monitor juga ni.. Hopefully nothing serious.. Tq ya..

Pg klinik please..