Baby kicking

Hari ni genap 20week , Terjaga seawal jam2 pg ,nak kencing sebab ada rasa ngilu2 dekat bawah abdomen dan rasa mcm ada gerak2 halus , So masa baring melintang kejap rasa mcm kuat gerakan dan letak tangan dekat gerakan tu dan rasa baby kick .. rasa Happy sangat2 , Allahuakbar .. Best la .. Dah 3Jam saya rasa dia gerak , Dia ikut mama dia bgn 🤣 mcmna nak tdr balik mama dia nak solat subuh lg sekarang dah jam5.13

16 Balas

Kannn, paling happy bila dpt rasa gerakan dia 😊... Alhmdullilah... Mudah2an dia membesar dgn sht, sempurna dn slmt di lhirkn ke dunia