Gerakan baby

Alhamdulillah.. Kandungan 13week+.. start mlm tadi dh rasa baby buat aksi tendangan tp halus je rasa nya.. Alhamdulillah syukur baby aktif lah tu.. Mama ayah happy sgt..excited.. ayahnya kejap² letak tangan nk rasa tp xdpt rasa pun🤣🤣 Kandungan ke 3 selepas 13 tahun.. #13week4days #excited #BabyMac2022

2 Balas

Alhamdulillah ok la tu. Saya pernah rasa kena tendang kuat beberapa kali bertubi dr dlm rahim at 12w. Sakit juga. Kena tendang sbb ayah dia tertidur letak tgn atas dia. Dia x selesa agaknya terhimpit.

3y ago

hahaha..comel je kan..skrg ni mmg kerap rasa perut ni mcm kene geletek Dr dlm perut🤭🤭

Wah best dpt rasa baby moving on 13 weeks.. saya lambat dlm 20 weeks baru dpt rasa… tahniah sis after 13 years.. mine after 11 years.. 😬 stay safe!

3y ago

hihihi.. alhamdulillah..Allah beri lagi rezeki merasa loya mual muntah🤭🤭🤭