dugaan..

Hari ni diuji kad bank husband kena block,x boleh nak keluar duit, first time tengok dia nangis depan kita..niat dia nak bawa kita g klinik sbb demam,dah 2 hari badan rasa x larat ,muntah2 padahal sblum ni x de apa2 alahan..kesian tengok husband smpai nak tidur pun nangis2 ingatkan benda tu..Doakan semua urusan kami dipermudahkan..?

9 Balas

Boleh terus ke bank branches utk buat kad baru sis. Atau boleh guna online transfer utk transfer duit ke bank lain yg kad masih boleh digunakan.

5y ago

Saya pun dah unblock, bayar je lerr😅..

sis mintak husband transfer duit online la pegi akaun sis..n kuarkan dr situ yg mana nak pakai dlu..

Moga dipermudahkan segala urusan dan dimurah rezeki 😉

Moga dipermudahkan segala urusan sis,aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan

Smoga sgala urusan d permudah kn

Semoga dipermudahkan

Aminn..

Amin