jaundice lepas 14 hari

Hari ni baby genap 14 hari, dan tadi cek kuning 7.7, jumaat lepas 9.3. Doktor ambil sample darah lagi sebab 7.7 still tinggi untuk baby yang dah 14 hari. Dan doktor bagi bekas untuk simpan kencing baby untuk selasa depan, terus cek kuning. Siapa ada pengalaman macam ni. Risau pulak.

2 Balas

Mmg ade yg baby jaundice agak lama ,kalo blh mumy dia jgn makan halia,kunyit,lada hitam dlu..kdg ade yg jaundice dsbbkn susu ibu.. don't worry just keep bf ok.. jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k

4y ago

Tq sis. Saya tak makan yang panas2 mcm halia, kunyit, lada hitam. Kesian tengok baby kena cucuk kat tangan masa ambil darah