siapa ada pengalaman bayi kencing kotor?

5 kali cek kuning baby x turun2 bawah 85.. last cek 101.. lepas tu baby kena ambil darah n air kencing sebab ingin tahu punca kuning baby x turun. Hari ni dapat keputusan kencing baby kotor..risau sangat2 n sedih dengar. Mommy2 ada x pengalaman bayi kencing kotor? Apa punca kencing bayi kotor ya?

1 Balas

baby sye pun mse dye 2 mnggu kuniytk turun2 pstu kncing kotor sngkut pulak .. doktor ckp dye kurang mnum susu .. yelah sbb baby kuning ni mlas sikit so kne lah kjut dye 2 jam skali utk mnyusu .. insyaallah hilang tu .. alhamdullilah lpas 2 hri bby sye check up mse tu trus hilang terus kuning and kncing kotor.. .. nk hilang kuning ni petua dye susu ibu je insyaallah