Due date berubah2

Hari ni ade normal check up. Kalau follow 1st date period due date 13/2/22. 1st scan Kat KK due date 9/3/22( baby size 1.76cm). Scan Kat private sb nak confirm weeks tuk vaksin dpaat 2/3/22 (4.31cm). Pastu 2nd scan KK dpt due date 5/3/22(5.56cm). Pening rase nak follow yg mne. Period xconsistent last 2months. Tu pun doc ckp size bby kecik. Ade yg facing same cmni?hrp bby sihat2 je

1 Balas

Cuba scan dkt satu klinik saja utk tk jd pening mcm ni. Mcm KK first 9/3, 2nd dpt 5/3, jd KK ada ckp tk EDD ikut yg mana? Lgpun jarak tk jauh sgt, mungkin KK ckp stick dgn first EDD (9/3) pun boleh. Melainkan masa 2nd scan tu jarak jauh sampai 2-3 minggu yg tu baru akan dpt EDD baru. Tp nnt nk bersalin pun dlm lingkungan tu jgk, blh jd 1/3~10/3.

3y ago

okey.. nti tgu next check up cmne nanti.