20minggu 2 hari..

Hari ni ade appoinment kat KK...kne jumpa doktor sbb nk kne scan... punya la excited nk tau jantina,last2 baby duk menyujud... puas la doktor duk belek2, tetap si baby x bg tgk.. doktor kate, 28 minggu repeat scan.. sbb nk tgk kedudukan uri... sape geng dgn kite nk tgk jantina baby tp baby x bg tgk...

1 Balas

Bby thu kot ibu nk tgk tu mnyorok..Klu mcm sye xnk tgk pon ttbe doc bgthu nk thu x jntina ape..Heheh

5y ago

aah doc yg tnya nk thu x jntina ape..Suami.Sy yg nk.Thu so thu.Lah ape jntina..Tpi.Dh berlalu..Sb dh lahir Dua2 anak .