Baby kuning lama…

Hari ke 19 baby kuning maintain 12. Dah cuba buat mcm2 masih sama lagi. Doc ckp hari ke 21 if still sama kena ambik darah. Apa lgi petua boleh buat. Saya sedih and kesian tgk baby asyik ambik darah je 😢 Update: dah ambik darah tadi.. sedih tgk baby kena ambik darah 3tube kecik tu. Semoga semuanya baik2 je 😢

30 Balas

lepas beranak keluar dekat hospital kuning normal3 hari je dekat hospital tapi anak sya kuning160 sebelum3 hari tu jumpa dok cheak kuning anak160, sya jaga makan la x makan halia apa semua sup ii, pagi ii husband jemur baby cuaca pagi setengah jam setengah minit/1 jam kejutkan anak minum susu sya campur jga la susu tepung & badan cheak je kuning bawa 100 kedua kali cheak kuning 🥰 cuba terai jaga makan kejut kan baby kerap susu kan jemur baby cuaca pagi ii