CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!

Hari Jumaat ni, jom rebut peluang untuk memenangi Samu Giken Adjustable Hands-free Standing Hair Dryer! Bukan hair dryer biasa-biasa tau, hair dryer ni boleh stand dan korang adjust letak dekat dengan kepala je. Menarik bukan? Cara nak menang mudah sahaja, anda hanya perlu cari, teka dan jawab apa yang hilang dari gambar sebelum tu. Sila kongsikan jawapan anda di ruang komen di sini! Jangan lupa untuk mendaftar sebelum menjawab...

CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!
56 Balas

barang yang hilang dari gambar sebelum tu... ada 3... 1. kucing 2. daun pokok 3. barang hiasan tepi tingkap (frame dan bekas bulat)

1. Kucing 2. 2 helai daun di pasu sebelah kiri 3. Frame gambar/hiasan di kepala katil ID The Asian Parent: Norlizaayuzah Zakaria

Jawapan: 1 ekor kucing 2 daun dan batangnya dari pokok sebelah kiri katil Barang hiasan dan frame di kepala katil sebelah kanan

Jawapan: 1. Kucing hilang 2. 2 perhiasan sebelah kanan tingkap hilang 3. 2 helai daun pokok hijau sebelah kiri tepi katil hilang

Cari, teka & menang! -Kucing -2 helaian daun -Frame/Hiasan di kepala katil ✅ Follow theAsianparent Malaysia & Samu Giken

CUBA CARI APA YANG HILANG! JAWAPAN: 1.KUCING 2.2 HELAI DAUN POKOK PERHIASAN DONE FOLLOW SAMU GIKEN,theAsianparent Malaysia ig

barangan yg hilang. 1. helaian daun di bahahian kiri 2. kucing 3. frame gambar dan gelas yg ada pada tingkar belah kanan.

3 objek/barangan yang hilang: - seekor kucing - bilangan daun pada pasu di sisi katil - barangan di kepala katil

jawapan : ada 3 perkara yg hilang 1. kucing 2. ranting pokok sebelah kiri 3. frame di tingkap sebelah kanan

3 perbezaan antara 2 gambar tersebut: 1. Kucing 2. Daun pokok 3. Barang perhiasan di tingkap