CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!

Hari Jumaat ni, jom rebut peluang untuk memenangi Samu Giken Adjustable Hands-free Standing Hair Dryer! Bukan hair dryer biasa-biasa tau, hair dryer ni boleh stand dan korang adjust letak dekat dengan kepala je. Menarik bukan? Cara nak menang mudah sahaja, anda hanya perlu cari, teka dan jawab apa yang hilang dari gambar sebelum tu. Sila kongsikan jawapan anda di ruang komen di sini! Jangan lupa untuk mendaftar sebelum menjawab...

CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!
56 Balas

1. Kucing 2. 2 helai daun di pasu sebelah kiri 3. Frame gambar/hiasan di kepala katil ID The Asian Parent: Norlizaayuzah Zakaria