6 minggu tak ada yolk sac

Hari ini tepat 6 minggu, pagi ada skit light brown discharge. Terus pergi clinic. Dr ckp nak inject utk kuatkan Rahim tapi lepas scan bawah Dr ckp tak nampak yolk sac. So Dr ambil blood test utk pastikan. lepas 6tahun ttc baru 1st lekat dgn positive upt & hcgbeta. Sgt sedih & takut. Esok nak pergi second opinion. Ada sesiapa pernah jadi mcm ini tp berjaya?

1 Balas

Better dapatkan second opinion. Yolk sac xda boleh jadi ectopic (nauzubillah). Semoga semua baik2 untuk sis. Mungkin awal lagi.