Mengandung 12 minggu tapi baby still tak ada..

Hari ini scan untuk kali kedua, doc maklum baby still tak ada dan kantung hanya bersaiz 8 minggu..kena tunggu 2 minggu lagi untuk repeat scan..

1 Balas

Saya redah...terpaksa buat dnc sebab doktor dah scan atas dan bawah memang tak ada janin hanya kantung sahaja. Terpaksa buat pemeriksaan serviks lagi sebab masa buat dnc doktor maklum dinding serviks terdapat luka yang tak diketahui punca. Apapun moga ada rezeki buat kita semua. Insyaallah...

4y ago

Takziah buat sis...sblom dnc n sahkan kantung je ada..Ada bleeding xsis?.sis dnc kt swasta ke gov?