Scan 9minggu

As salam, ada tak pengalaman Macam saya scan 9minggu nampak kantung je, kena tunggu lagi 2 minggu repeat balik scan, mudahan2 masa tu dah boleh nampak baby.

5 Balas

pernah.. tahun 2019.. scan 9w kantung je... scan sekali lg 10w.. kantung dah berubah bentuk x bulat dah.. n doc ckp dah gugur.. n cuci Kat h. selayang.. alhamdulillah after 6month Peggy lg n bakal bersalin bln 11

Sy 9w scan nmpk babynye,, tp baru tumbuh bahu n betis. Mmg kecil sgt.. Scan pun sbb sakit perut n igtkan masa tu 11week,,tp bila scan lewat 2 minggu

sama dgn kes anak ke2 saya, 2minggu lepas tu..ada isi dlm kantung..baby siap angkat tangan lagi

Nanti scan sekali lagi minum air banyak2 bagi penuh punci kencing baru nampak baby jelas sikit

blh tau keadaan sis skrg. adakah janin tu ada selepas 2 minggu?