Apakah hadiah yang anda indamkan sempena hari ibu ini?

Voice your Opinion
Tidak mahukan apa-apa
Nak cukupkan tidur semula
Rantai, Gelang, barang-barang perhiasan
Fancy Massage
Lain-lain (Sila komen jawapan anda)

901 respon

19 Balas

long vacation b4 bersalin.. lepak tepi laut yg mendamaikan... ketenangan.. xnk pk cmne baby lahir, xnk pk siapa nk jaga ank2 klu kena admit awal, xnk pk kemas umh b4 bsalin.. haha 😂 due makin dekat.. makin serabut rasa 😅

cuma mahu ketenangan dalam dalam rumah tangga dan kebahagian bersama anak anak dan suami...☺️🤰tidak sabar mau tengok orang baru drumah ne lagi bahu bahu baby semakin dekat...tunggu hari☺️

taknak hadiah pape..just nk waktu bersm keluarga .. 🫶🏻lepak2 golek2 tgk tv bersm dgn husben dan anak..🤣🤭layan ank main mainan n game bersm... msk brsm..❤️🥰

nak vacation dgn family.tapi budget xde..😂so,duduk dirumah layan ank mandi kolam musim panas² ni.

Ucapan terima kasih pun dah cukup bersyukur 🥰

Set menyambut newborn ku nanti pada bulan 7 ini😇❤️

semoga ada rezeki second baby bulan ni🤲🤲

just perlukan me time utk sehari ☺️

bercuti bersama anak2 dan suami...

nak baby girl kalini.. aamiin2...