Adakah barang rumah pada masa sekarang dijual pada harga yang berpatutan bagi anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1868 respon

11 Balas

kdg2 pelik jugak tgok jualan murah boleh turun harga banyak & masih boleh dpt untung.. jadi jwpn sy tidak, sy tunggu jualan murah je.. lgpun kelengkapan rumah bukan brg urgent

slalu nya sy tggu sale..tgk skrng ni harga pun xmenentu..jup mahal..jup murah😂😂✌kekdg sis is konpiuse..hehe

mahal la tgok tempt lg

Ya #TAPsupermoms

x pasti 😊

Tidak 😅

promosi

tidak

yes