Saya check guna hcg naik 2 line tapi lagi 9 hari nak period,dikira pregnant ke?

Harap dpt bantu😁

6 Balas

masih samar sngt kan? saya haritu check upt 5 -6 hari lagi nak period. mmg line samar sngt sngt. antara nampak tak nampak je. selang 2 hari dah nampak line tu lebih jelas sikit tp masih samar. Inshaallah pregnant tu😍

9mo ago

ohh ni tak samar yg betul betul samar. mmg dah nak pekat dah line tu. ni confirm positif dah💓

Mcm saya, lepas 2 minggu period terus check upt dah naik dabel line. Next due period mmg period dah tak turun dahh

InshaAllah pregnant tu.. saya pun mcm tu lagi 5 hari nk period..check upt naik 2 line..lps tu repeat lagi..

Kalau double line means pregnant dear. Kalau pregnant you takkan period

takpe lg seminggu sis boleh repeat test semula

9mo ago

👍🏻

InshaAllah pregnant