Urine Test double line Tapi blood Beta HCG not detected

Hi teman², mo Tanya kalau Urine test positive Tapi bila cek dgn blood test beta HCG masi negative ada possible untuk pregnant tak.. ? Last period 15/6/23.. Adakah terlalu awal cek menyebabkan Blood beta HCG tak dpt detect?#ingintahu

2 Balas

Maaf cakap sis itu bermaksud mmg sis tak pregnant. Beta hcg blood test paling tepat utk menentukan pregnant or tak & sebab tu dia mahal. Maybe upt error. Saya berpengalaman sbb pernah ectopic & dalam supervision doctor every month termasuk bila dah pregnant

cube pkai prgnancy test jenama clearblue lagi tepat detect atau pgi klinik swasta scan kalau dh lewat bbrp mggu

5mo ago

Cerita dia skrg tt dah buat hcg blood test pun… tp result tak pregnant.. bukan soal tak mampu