Hi mommy semua . Sayan nak tanya normal ke 7week ni badan selalu lesu ? Nk buat apa pon takboleh

Harap ada yg membantu .

2 Balas

Yaa normal sis , bergantung kondisi ibu preggy . Ada yang okay ada yang tak berapa okay . Boleh bergerak lakukan aktiviti dan ada yang kena baring saja untuk dptkan tenaga . Banyakkan rehat tanpa aktiviti serta minum air , susu atau buah yg berkhasiat untuk bagi tenaga dekat sis . Lakukan senaman ringan seperti gerakan kaki ketika baring atau regangan .

2y ago

terima kasih sis . atas perkongsian . ♥️🌹

betul sis

2y ago

tq sudi share ♥️