takboleh tido malam time pregnant

Siapa yang Tak boleh tido malam , dapat tido Pon kejap2 , nanti jam 3 pagi bangun lepas tu susah nak tido ??. .. taktau mcm Mana nak buat dah lesu je badan kurang tido

6 Balas

Biasa la tu especially 8 bulan ke atas 😬 saya lalui perkara yg sma 3x pregnant..terlelap pun sambil duduk, tak mampu baring dah sebab rasa sgt tak selesa. Bertabahlah

Sya pun..jam 3baru tidur😵😵😵fon melekat ja kat muka..smpai husb bising suruh tido..tapi mata tak nak tutup...kenapa tu ar?????

5y ago

Ya😆😆

Sama la sis..saya pn kadang2 susah sgt nk tdur,risau juga..kadang tu sampai 1mlm tak tdur..tdur2 ayam je.. Ujiaan kn

sy pon ... hmm .. sejak pregnant nie tak blh nak tido mlm ...

kalau sy, setiap hari, waktu pagi, tghari atau ptg sy cuba tak tidur.. saya buat kerja biar penat.. bila malam je sy penat and tertdo dengan sendiri.. Alhamdulillah so far tidur saya lena.. skg dah 34minggu..takada masalah dgn tidur..sy mmg sengaja buat diri ni penat, buat aktiviti sambil exercise .. and cuba tak tidur.. berkesan untuk saya 😊👍🏻

Sme lh sis..asal nk dekat jam 3 pagi msti trbngun pastu xleh nak tido..kndungn 33week 3day dh..