Waktu Ambil Test UPT, Anda Yang Mana Satu?

😇 Happy weekend Mommies! Pengalaman ambil UPT test ni mesti tak akan dilupakan, betul tak? Haa, jom kongsi dengan Min dan ibu lain di ruangan komen!

Waktu Ambil Test UPT, Anda Yang Mana Satu?
38 Balas

Lepas sebulan miss haid, dan tu pon atas nasihat family dan suami suh p beli UPT. Hari ni beli esok test positif terus.

haid tiap bulan tratur. lebih 3hari kompom tau da mgandung, da 3anak mcm tu la.cek seminggu samar2 ,2minggu bru terang

klau sya dlu time tu sya tak prasan sya pregnant dah satu bulan kandungan sya bru prasan dah tak dtang haid 😅

sepanjang 8 tahun kawen 3x je sy beli pregnancy test.. 😂 sbb jenis period teratur, bile lewat baru cek..

dari pnglmn sy dlu .. lepas tgk lama tak datang bulan trus chck upt..tgk2 positif🥰

selepas datang haid jee😊sebb time tu 3bulan dah tak datang kotor😌

Selepas lewat haid. 2 kali UPT je dan terus ke klinik buat pengesahan.

3 hari sebelum period sbb nk pegi hiking.. cek upt naik 2 line 🥰

Saya lewat 10 hari baru naik line. Tu pun samar 😂.

sebelumlgi bpe hri nk piod dn selepas lwt haid ...