Anda ada guna 'Hand Sanitizer' tak untuk bayi?
Voice your Opinion
Ya, ada guna
Tidak

4429 respon

15 Balas

Ye..slalu..nk2 bby lahir prem kne btl2 care n more hygiene... Kalau lepas buat apa2 nk touch bby need to use it... And also doc advice it to have one at home..

tak pakai. anak sejenis masuk tangan ke mulut. risau risiko lain..Biasakan dia basuh tangan slalu je

Untuk bayi belum ada , sebab baby belum lahir lagi tapi untuk anak sulung saya ada 🥰

sy guna lps gnti pampers bby...utk sy je... sy tak letak hand sanitizer ke tgn bby..

Saya tak guna sebab nanti bayi masukkan tangan dlm mulut nanti sakit..

basuh tangan je.. lagipun memang tak bawak jalan2 musim pandemik ni

tak tahu brand mana ok sesuai utk kulit bayi #TAPXTanamera

basuh dgn sabun antibkteria y ssuai dgn byi

Tak pernah buat.. perlu ke?

Is it ok to use to baby?

4y ago

Oh ic ok tq 😊