2.42 am

Hampir setiap malam susah tido mcm ni, pregnant baru masuk 13 weeks normal ke early pregnancy rasa x selesa je mcm ni, dah mcm2 posisi cuba tido tp tetap x selesa rasa mcm x cukup nafas n sakit belakang yg teramat.. Normal ke atau sesuatu yg perlu sy risaukan? Ada ssiapa pernah alami mcm ni?

1 Balas

Tgh alami.. Nk msuk 13 weeks jgak ni. Selalu rasa kembung perut & sakit pinggang. Biasa kol 4pg baru blh lena... Tp dkt tgh hr la baru bangun tido. Kalau baring je, rasa mual nk muntah.. Bila duduk bersila, baru sendawa. Normal la kot sis...

5y ago

Bagusnya sis sekali tido dpt bangun tengah hari, sy tido lmbat mcmana pun pukul 7 am mesti dah tbangun 😂 kembung perut tu 1 hal, rasa mcm tak cukup nafas ni yg buat x selesa sgt... Mgkin normal la kot awl2 pregnant mcm ni kan, 1st baby ni tu la bnyak benda baru nk adapt