SAKIT BELAKANG DAN BAWAH PERUT

hi, nak tnya. ada x petua hilangkan rasa sakit kan tengah belakang ni. bila dah sakit tu bawah perut ni rasa mcm berat je. kndungan nak masuk 5 bln dcda twin. ikut juga cara2 yg dkt blkg buku pink tu. tp mcm x bkesan la. tgh baring pon sakit belakang tido pon mcm x tido je mmgenang sakit belakang ni. hope ada yg sudi share petua.

1 Balas

Hurm..sis try bli support belt tuk support perut sis semasa brjln... In shaa Allah akn feel more better.. ritu husben sy blikn tuk sy by online