Sesak nafas

Sy baru nk masuk 34 weeks, mommy2 tau x cara nk kurangkan sesak nafas.. Mengiring ke kiri x selesa, ke kanan x selesa, menelentang pun x slesa.. Sy dah guna bantal pregnant pun still x membantu.. Dah seminggu tido dah x lena sbb sesak nafas.. Bukan sesak nafas kronik tu..dia mcm x ckup nafas.. Xselesa laa pokoknya.. Moms ada tau apa2 cara untuk dptkn tido yg lena atleast sekejap pun okay..

7 Balas

cuba tidur bersandar . minyak angin sapu kat dada , hidung , kepala and belakang dada inshallah ok . sy pun buat camni sbb sesak juga

kan sis .. sesak nafas .. mcm nafas tu pendek suda kita rasa ,, 😂😂 pastu bgun cepat² ,. hilang la kejap..lst² tdo smbil dduk...

kita senasib sis..sy pun 34w..bkn setakat baring..kadang bdiri atau duduk pun rasa nafas sesak.. mengah rasa..

sya tdo cara sandar mcmtu je dpt kurangkan sesak nafas .. x pon bantal tinggi kan sikit time mengiring tu

tdo bsandar sis . the best way . mmg rasa kurg sesak nafas tu .

samaa. hanya mampu tido duduk bersandar 🫠

cuba tido bersandar pulak...