Ya Allah sebak

Hampa perasaan huhu mahu meraung tpi x ble 😭

8 Balas

Puan dh delay periode ke? Klau belum, mungkin masih awal nk kesan guna upt yg klinik punya. Sy sblm due periode, double line pn mcm puan punya ni juga. Tak terang sgt. Check kt klinik pn, mase tu tak boleh konfem kn lgi. Bila dh delay, baru dpt detect kehamilan.

Better sis jumpa pakar and buat check up, tgk upt lain semua +ve kecuali clear blue tu, semoga ada rezeki buat sis, berserah pada Allah

kalau puan rasa tak ada tempat nak share / segan boleh call 15555 ni utk dapatkan sokongan. semoga dipermudahkan urusan ya

1y ago

😭

puan tggu dalam brapa mggu lagi. smbil tgk period ada ke tak. nty blh check lgi

dah lewat haid ke belum? kalau belum insyaallah pregnant

12mo ago

huhu blm rezeki 😭

kenapa puan?

1y ago

Biasanya klu naik 2 line tu mmg pregnant sis 😍 mungkin masih baru tu, tgk seminggu dua lagi macam mana, try buat UPT lagi..

kenapa puan?

1y ago

dah delay period ke belum? clearblue mmg sensitivity tinggi. sblm delay period pun boleh detect dah kalau pregnant. tambah2 yg digital ni

1st try

1y ago

Seeloknya buat beta hcg utk confirmkn atau repeat upt after period delay 1week. Semoga dipermudahkan urusan puan. 🥰