mual loya yang teruk

saya dah masuk 8mggu mual loya makin teruk apa pun x ble masuk even air pun x ble masuk mesti akan termuntah smuanya smpi saya lemas sangat.sampai saya kena gastrik ya Allah dugaan megandung..doakan saya kuat🥹

2 Balas

semoga dipermudahkan urusan puan, cuba makan buah puan, sebab buah ada byk khasiat, kalau puan tak makan kesian dengan baby jugak,,

Aminn..tq bgi pendapat..skrg pksa jg mkn nasi even 3 sudu risau baby dkt dlm🥹