Adakah anda mudah terganggu pada waktu tidur ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2695 respon

17 Balas

Slalu sy dari prgnant tu agak suka berjaga malam, jam 1 lebih ke jam 2 bgtu baru rasa mengantuk bila baca google lama2 sambil baring. Jadinya sekali dah kluar baby tu, sy rajin terjaga senang terbangun tapi bdn mngntuk sgt.. Efek dari badan lemah rasa,efek dari bersalin. Tgn paling lunyai sbb tarik besi kuat2 masa meneran

ya. senang terjaga bila telinga boleh dgr bunyi degupan jantung sendiri. lepas tu rasa nak kencing g toilet mlm2. plus sakit pinggang sbb tido mengiring lama sgt. kena berjaga utk pusing gilir2 mengiring dari kiri ke kanan plak. bersabar lah ibu2 semuanya

jd more sensitif dr bnyi skit je cpt trjg #TAPSupermoms

blm lg.. harap2 tdo lena la smpai 9 bln 😂

sec pregnt asl mlm je segar bugar mata 😂

Ya #TAPxTanamera #TAPSupermoms

selalu demam dan sakit badan

Ya #TAPSupermoms

Ya #TAPsupermoms

#TAPxTanamera