Macam mana cara untuk mendapatkan tidur yang berkualiti sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Bantal di bawah kaki
Bantal di kiri kanan
Bantal di belakang pinggang
Tinggikan bantal tidur
Tidur mengiring

2432 respon

17 Balas

ms sy preggy dlu..byk bntal d guna pkai..😂😂✌guna maternity pillow lepas tu tdo xleh baring kena tdo duduk..kaki kena tggikan...bwh kaki tu letak bntal kecik...blkng bdn letak bntal utk sandar..tu je dh lapis 2.. bwh punggung ms.duduk pn letak kusyen..kekdg bila dh terlalu ngntuk terkebwh gak tdo nye..bila penat duduk..baring mengereng perut ampu dgn maternity pillow..br blh dpt tdo ngn lena..tp amik ms juga nk bg bdn btl2 selesa utk tdo pd posisi yg sesuai..😂😂😂

sy wajib tinggikan bantal..th3n lbh suka tdo terlentang sbb klu mengiring rsa btul2 x selesa..xle tdo. hmm..ok ke

Ada bantal kiri kanan dan tidur secara mengiring supaya tidak beri tekanan pada tulang belakang

Tidur mengiring dan guna bantal yg byk atau maternity pillow 😊✌🏻 #TAPsupermoms

bantal diskeliling ,tp yg pntg bawah perut tu xrasa mcm mnekan, brulaa slesa lena

Bantal bawah perut mengiring ke kiri tu selesa bila tido..

saya langsung x bole tido berbantal.. hahahhaha..

tidur telentang tapi org kata x elok

tidur ngiring and ade bantal byj

bantal d vlkg pinggang. best!