Apa ciri-ciri hamil yang selalu berlaku?
Voice your Opinion
Tak datang haid
Sakit payudara
Kram perut
Kencing kotor

36271 respon

108 Balas

period delay 1 weeks bru sy check, masa tu tetek dah sakit2. Alhamdulillah, senang detect sbb period sy normal

lewat 6 hari... clear 2 garis. last period 25/06. tp xde tanda2 pla...alahan semua xde,cuma rasa letih n ngantuk je..

2mo ago

sy last period 21/6 .. tapi upt 1line je ghisauuu..btw sy x ready preggy lg sbb baby bru nak masuk 8m🫠

klw sya tak datang haid & payudara sakit sgt berbeza dari sakit payudara nak datang haid

takde 1 jwpn dr atas. sy tahu hamil tanda pertama adalah alahan muntah & cirit birit :)

Sakit payudara.. Fkirkn period.. Tpi x dtg plak.. Bru la test preggy.. Alhamdullilah..☺️

saya dah cek dia ad dua line tpi line dia pekat adakah kah saya sudah hamil beberapa minggu

sy kerap kencing kotor masa belum tau pregnant...lpas dari kncing kotor bru period lewat...

cramp prut..rasa mual dan pening..period lewat..selalu mengantuk..selera makan berubah

untuk haid yg tak regular , tanda2 yg selalu dapat . sakit payudara , sakit belakang

sakit payudara,kram perut,demam,pening kepala muntah last2 pengsan..😔😔