Apa ciri-ciri hamil yang selalu berlaku?
Voice your Opinion
Tak datang haid
Sakit payudara
Kram perut
Kencing kotor

36271 respon

108 Balas

sy payudara dlu kembang, lepastu period lewat, bila check mmg lekat 😅

ta dtg period cramp sakit payudara and kaki belah kiri tetiba sakit ja

semua bukan d atas..period sy xregular..so sy dapat rasa dr naluri hati.huhuu

4y ago

hebat sis..sy pn xregular..naluri ckp x hamil, suami ckp hamil.. haha.. tp check tiap bln result -.. msuk bln 5 + tu pn sbb kram perut dan sakit payudara..

Kena serang gastrik, tidak datang kotor dan perubahan pada kesihatan.

-x dtg haid -Sakit payudara -kram perut -cirit birit -selalu lapar

sakit payudara..skit pnggng..asik nk tdo..mlas..demam..seram2 sjuk

Kram perut mual.. Check xnaik 2line pon.. 😢😢

Tidak datang haid Kerap kencing Kencing kotor .. Payudara sakit

pergi kK sbb ruam bnyk😅 doc soh check pregnancy. Ya. Positif.

xdtg period,sakit payudara,kram prut,kembung prut,sakit punggung